Відома багатьом українцям мольфарка Магдалена і екстрасенс Хаял Алекперов вже давно допомагають людям передбачити майбутнє. Сама Магдалена вже багато разів передбачала події, які збувалися з високою точністю.

На решту місяців 2021 року Магдалена дивиться з великим позитивом, вона заявила, що наша країна повільно, але рухається до миру, і цей рух продовжуватиметься і надалі. Одна з українських газет опублікувала передбачення Магдалени.

Магдалена Мочіовські, скріншот: YouTube

Вона не любить говорити про політику, але в своїх коротких коментарях жінка дала зрозуміти, що Путін налаштований серйозно і у нього вийде відхопити деякі землі. Україна зможе повернути їх через пару десятиліть.

Мольфарка переконана, що Крим сам попроситься назад до складу України. А ось економіка РФ піде на спад і почне в'янути, ресурсів буде все менше, а невдоволення народу продовжить рости.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Показати ще

Хаял Алекперов також висловив свою думку про майбутнє українського народу. Він вважає, що нам час готуватися до загострення на політичній арені. Так, екстрасенс пророкує, що Польща відвернеться і буде негативно ставитися до української держави.

Екстрасенс вважає, що буде засуджено політиків, бізнесменів та чиновників. А суд буде народним. Так, люди втомляться і так зможуть розправитися з корупціонерами та іншими людьми, які принесли чимало лих Україні.

українці, скріншот з відео

Для того щоб в 2021 році бути здоровими, мольфарка радить пити чай з меліси зеленої, щоб відновити втрачену через стреси і переживання позитивну енергетику. Магдалена Мочіовскі зробила прогноз і щодо ситуації в Україні на наступний рік.

"Однозначно, чекають дуже серйозні зміни на нашу державу. Не хочу нікого лякати, але в колі президента я бачу серйозні зміни кадрів, так як будуть відбуватися серйозні зміни на політичній арені. І для тих глядачів, які чекають зниження цін на комунальні послуги, я думаю, що трошки, не надто суттєво, але ціни на комунальні послуги знизяться. Тобто нарешті маленького, але дочекаємося", — прогнозує мольфарка.

Раніше повідомляли, Комаров зі "Світу навиворіт" здивував українців, таких Карпат ви ще не бачили.

Як повідомляв Знай.uа, прокляття політикам може позначатися не на них самих, а на їхніх дітях і онуках, - Стеценко.

Знай.uа писав, Карпатський мольфар напророкував Україні несподіване майбутнє: яким буде 2021.