Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 800 тисяч передплатників. Знаменитість любить радувати свою публіку подробицями зі свого професійного та особистого життя.

А зараз артистка продовжує підігрівати інтерес публіки до прем'єри нової пісні "Я не плачу", яка побачить світ завтра, 21 травня.

Так, цього разу співачка вирішила поностальгувати і показала відео-нарізку найяскравіших фрагментів з реаліті-шоу "Фабрика зірок-1", в якому Оля здобула перемогу на пару з Олександром Бодянським.

"Залиш будь-який коментар, якщо теж пам'ятаєш 💔 ⠀

Ми занадто часто відчуваємо страх перед майбутнім лише тому, що забуваємо скільки всього ми вже пройшли в минулому.⠀

ЗАВТРА",- написала співачка.

"Олюсь, ти класна! Пам'ятаю майже кожен ефір!🔥 🔥 🔥 ", "Ви молодець", "молодість❤️", "Пам'ятаю Всееее"," я пам'ятаю фабрику", "круто, Респект", " як швидко летить час 😢", " Я пам'ятаю "Цибульку" , було круто", " я вас пам'ятаю на фабриці)))) дуже ДО РЕЧІ вболівав за вас)", "🔥100 %", "про це було класно, чекали з нетерпінням ефірів!", "Ви розумничка! Приклад для наслідування в багатьох речах", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська приголомшила українців перед розлученням Дзідзьо:"народила тобі сина". Ольга Цибульська прокоментувала розлучення свого кума Дзідзьо з дружиною Ярославою.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кума Дзідзьо Оля Цибульська опинилася з однією подушкою на вокзалі: "Уявляєте тусовку?"Оля Цибульська опублікувала кілька архівних фотографій і розповіла історію зі свого минулого. ⠀

Також «Знай.иа " писав, що Кума Дзідзьо Цибульська розповіла про краще побачення під Ейфелевою вежею: "Повернулася з сином під серцем". Цибульська досить ретельно приховує своє особисте життя. Лише нещодавно вона зважилася показати свого сина Нестора, зате чоловіка співачка продовжує приховувати від громадськості.