Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала трепетне спільне фото з доньками Машею і Алісою, зворушливо привітавши всіх українців з Днем вишиванки 20 травня.

Так, красуні приміряли яскраві креативні вишиванки від українського дизайнера, стоячи на тлі панорамного вікна і квітучих каштанів в затишній домашній обстановці. Найрідніші дівчатка виконавиці одягалися в білу і салатову сукні, розшиті масивними квітами і яскравими нитками, а сама Ольга з'явилася перед камерою в неоново-рожевому сарафані з поясом і чорним принтом.

"З днем Вишиванки, рідненькі 💛 💙 "

Фолловери не пройшли повз, захопився щорічною сімейною фотосесією і колега Полякової, виконавець Дзідзьо, який нещодавно подав на розлучення з дружиною: "Красуні🌸 🌸 🌸", "дівчатка і так гарненькі..Навіщо стільки фотошопа..🙄 ", "Так у молодшої дочки очі як океан, дуже красива дівчинка, і риси обличчя як модель🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️", "Аліска у вас буде неймовірною красунею! Які у неї очі...!", "Три красуні🔥 🔥 🔥".

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора