День вишиванки не обійшов стороною і народних обранців. Адже у сесійній залі Верховної ради сьогодні, 20 травня, більшість нардепів з'явилися у національному вбранні.

Як передає кореспондент "Знай.ua", сесійна зала у День вишиванки буяла всіма кольорами. Проте, у святковому вбранні народних депутатів переважали все-таки білий і чорний.

З цієї нагоди навіть лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко з'явилася на засіданні зі своєю знаменитою косою, з якою її звикли бачити мільйони українців. Політикиня також одягла яскраву вишиванку з різнобарвним пишним узором.

Юлія Тимошенко у День вишиванки

Член Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї ЄС - Східні сусіди Ольга Совгиря одягла з нагоди свята традиційну вишивану сукню з чорним орнаментом.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"З Днем вишиванки! Етнографи говорять, що кожен візерунок на вишиванці-це код для позитивних подій в житті людини, які мають здійснитися! Нехай у кожного так і буде!", - написала Ольга Совгиря на своїй сторінці у Фейсбуці. Ольга Совгиря

Ольга Совгиря, facebook.com/olga.sovgiria

Чорно-білі тони у День вишиванки обрала й секретар Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Наталія Піпа.

"👌Мій День вишиванки почався з питання: ЯК ГРОМАДАМ СТВОРИТИ ЯКІСНУ ОСВІТНЮ МЕРЕЖУ? Через децентралізацію громади отримали багато освітніх завдань. Роботи дууууже багато, а питань ще більше.", - написала вона. Наталія Піпа

Наталія Піпа, facebook.com/NataliyaPipaOfficialPage

Олена Шуляк - заступниця голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, одягла з нагоди свята зелену сукню, вишиту білим та чорним орнаментом.

Віталій Безгін зі "Слуги народу", якого можна побачити на фото поряд з Оленою Шуляк, красувався на засіданні у вишуканій білій вишиванці з чорним узором.

Олена Шуляк у День Вишиванки

Олена Шуляк і Віталій Безгін у День Вишиванки

Член Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, член депутатської групи "Довіра" Павло Бакунець, який виступив з трибуни Верховної Ради, дав можливість добре розглянути його вишиванку. Нардеп обрав сорочку чорного кольору з білим орнаментом, зміщеним на одну сторону.

Павло Бакунець, член депутатської групи "Довіра"

Вікторія Сюмар прикувала погляд красивим масивним намистом багряного кольору, яке вигідно виділялося на фоні її чорної вишиванки. На вбранні Сюмар також були присутні квіти рожевого, зеленого та інших кольорів - виглядав її образ доволі гармонійно і яскраво.

Вікторія Сюмар у День вишиванки

Ірина Геращенко з "Європейської солідарності" з'явилася у Верховній раді у білій вишиванці з масивним узором на рукавах, а також красивому намисті. Її колега по фракції Олексій Гончаренко теж обрав вишиванку білого кольору, проте з голубим візерунком.

Святково прибрані депутати не оминули нагоди наробити фотографій, то ж селфі у сесійній залі сьогодні було звичним явищем.

Ірина Геращенко у День вишиванки

Олексій Гончаренко у День вишиванки

День вишиванки у Верховній Раді

День вишиванки у Верховній Раді

День вишиванки у Верховній Раді

День вишиванки у Верховній Раді

День вишиванки у Верховній Раді

День вишиванки у Верховній Раді, фото: Знай.ua

День вишиванки у Верховній Раді, фото: Знай.ua

Нагадаємо, Тіна Кароль у вишиванці закохала у себе чоловіків - Дан Балан зрозуміє: "Це просто...". 20 травня святкують День вишиванки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Руслана Лижичко у День вишиванки одягла надто коротку сорочку: "І без спідниці класно". Руслана Лижичко здивувала виглядом у свято

Також "Знай.ua" писав, Наталя Могилевська натякнула, як і де відсвяткує День вишиванки: "Ваші припущення?". Наталія Могилевська розповіла, як проведе День вишиванки