Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, з'явившись в абсолютно несподіваному образі. Так, артистка заінтригувала свіжими піснею і кліпом "Взрослая девочка", першими за півтора року.

Зірка приміряла вбрання неоново-салатового кольору з глибоким декольте і "хижим" леопардовим принтом, доповнивши оновлений імідж макіяжем в тон і масивними аксесуарами у вигляді численних золотих браслетів, ланцюгів, каблучок.

Виконавиця зізналася, що трек буде присвячений жінкам, закликаючи не забувати про свою "внутрішню дівчинку" незважаючи на клопоти.

"Ну, що, дорогі мої, чекаємо на Прем'єру?

Популярні новини зараз

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Ось і вона - Взрослая девочка!

Поки що тільки образ, а вже скоро я представлю вам пісню і кліп!! Це буде історія, як завжди, про непросту, але цікаву долю Її Величності жінки.

Цього разу сюжет буде про те, що кожна з нас в кругообігу справ і клопоту повинна берегти свою внутрішню дівчинку, піклуватися про неї, балувати і регулярно вигулювати. І в цьому вам, як ніхто інший, допоможе, звичайно ж, ваша уважна і улюблена артистка ;)

Сумую за прем'єрами, новими піснями та кліпами! Це ж перший за півтора року!!!

А ще я шалено скучила за концертами і своєю публікою, хочу нагадати, що завтра ми зустрічаємося в Білій Церкві. Запрошую всіх і дуже чекаю!

І як вам новий образ?"

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора