Михайло Заливако, скріншот: Youtube

Михайло Заливако зробив пропозицію Ганні Богдан у "Холостяку"

На проєкті залишилося всього дві учасниці - Ганна Богдан і Юлія Бельченко, яка повернулася до боротьби за серце чоловіка в останньому випуску після відходу з шоу. Перед поїздкою в ОАЕ Михайло попрощався з Розалі Номбре в меблевому магазині, в якому провів останні індивідуальні зустрічі з дівчатами до останнього вибору.

Маша Полякова, фото: Instagram

16-річна донька Полякової з гітарою вжарила відомий хіт

Популярні новини зараз

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Маша Полякова, вже після того, як здивувала українців зухвалим образом, будучи в білій футболці оверсайз, шкіряному корсеті і з чорними сережками у вигляді хрестів, поділилася записаним кавером на популярну нині пісню "DEAD BLONDE - хлопчик на дев'ятці".

Обмін валют, фото: Знай.uа

Курс валют 22 травня "пожвавить" гривню, долар поповзе вниз

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 22-23 травня 2021 року. Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 21 травня, трохи впав в ціні і тепер становить 27,45 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Пенсія, скріншот: YouTube

Пенсія в 60 світить не всім: в Україні знову підвищать вимоги до стажу

У зв'язку з пенсійною реформою в Україні з січня 2022 року пройде черговий етап підвищення вимог до страхового стажу. Відтоді частина українців втратить право на отримання пенсійних виплат. Це передбачено законом про обов'язкове загальнодержавне пенсійне страхування.

Українці, фото: Unian

Погода 22 травня поверне в Україну справжню спеку, місцями +25 градусів

У суботу, 22 травня, в Україні буде по-літньому спекотно. У той же час на Заході України очікується хмарна погода з грозами і зливами. За прогнозом Укргідрометцентру, вдень у західних областях пройде дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися. Можливі шквальні пориви вітру до 15-24 м/с. Температура повітря +20 +22 градуси.