21 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся довгоочікуваний дванадцятий і фінальний епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако.

Він вирішив будувати майбутнє з Ганною Богдан, тоді як серце Юлі "зайчика" виявилося розбите. Дівчина залишилася з багатотисячною аудиторією фанатів, з якими, на своїй сторінці в Instagram, вирішила поділитися своїми думками після останнього випуску.

Юля Зайка, Холостяк, фото з Instagram

Юля зазначила, що їй довелося пройти через біль, приниження, розчарування, зраду, а також страх, самотність і порожнечу на "Холостяку".

"Я покидаю проект одна. Я не знайшла тут коханого, я знайшла силу. Мене неможливо зламати, тепер я знаю це напевно! Я вдячна тобі за наше маленьке життя разом, але твоє серце зробило свій вибір. Я змушена Тебе відпустити", - пише Юля "Зайка" в публікації.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Юля, в цьому сезоні якраз виграла та, кого він не вибрав 😂 навіщо вам це "щастя"...", "Зустрінеш чоловіка набагато гідніше 🥰
Не переживай❤️ якщо чоловік не розуміє значення слова "йокнуло", не треба взагалі розкидатися такими словами!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юля "Зайка" готувалася до фіналу, як до весілля, поки під спідницею були чоловіки: "Це щось"

Як повідомляв "Знай.ua", гнів українців обрушився на Богдан і Мішу Заливако через фінал "Холостяка": "Аня його спокусила"

Знай.ua писав, Михайло Заливако зробив пропозицію Ганні Богдан у "Холостяку": Юля "Зайка" залишилася одна