В Інтернеті з'явилися моторошні кадри, на яких зображено ціле кладовище дельфінів, хвости яких прив'язували до каменів за допомогою мотузки.

Екологи виявили дану знахідку на дні Чорного моря в акваторії Криму. На думку експертів, це роблять браконьєри - вони замітають свої сліди, адже Дельфіни частенько потрапляють в рибальські мережі і згодом гинуть. А приховують їх загибель вони за допомогою обважнення тіла вантажем і опускаючи його на дно.

дельфін, фото: Pxhere

Відео з'явилося на сторінці Центру вивчення, порятунку і реабілітації морських ссавців "безтурботне море" в соціальній мережі Instagram.

"Мотузку на хвіст і прив'язати до каменю. Так рибальський промисел замітає сліди, ховає наслідки своєї деструктивної діяльності в Чорному морі. Ці дельфіни - лише частина з тих, кого нашим волонтерам і очевидцям випадково вдалося знайти на дні моря. Дійсність така, що саме в морі, далеко від очей, знаходиться їх більшість...", - йдеться в підписі до публікації.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Цей Центр зафіксував вже більше двох тисяч подібних випадків з початку свого існування. Фахівці також відзначають, що поранені дельфіни можуть викидатися на берег.

Нагадаємо, на Львівщині труп корови причепили до трактора і тягали по селу, очевидці остовпіли: "Варвари!

Як повідомляв "Знай.ua", вийшов на прогулянку з собакою, а знайшов тіло: на полі виявили останки людини

Знай.ua писав, однорічна дитина назавжди втекла з сільського будинку і замерзла в очеретах: мама забула закрити двері