Українська співачка MamaRika частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

На її сторінці з'являються як милі фотографії, так і більш гарячі знімки або смішні відео. І зараз Анастасія опублікувала чорно-біле фото, на якій постала з дуже глибоким вирізом на грудях, і заговорила про те, що для фанатів за останні кілька днів відзняли новий крутий кліп.

MamaRika, скріншот із відео

"За останні два дні відзняли для вас новий крутий кліп-це буде саме те, чого ми всі так чекаємо. Сьогодні ж Мамка на відходняках, тому планую познімати для вас трохи сторіз - забігай туди-сюди. І до речі, як ваші вихідні? Де були, чим займалися, проліски мої?🖤 ",- пише MamaRika в публікації.

MamaRika, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Неймовірна😍 😍 😍", "Вихідні жесть, весь день по дощу переїжджали, переносили речі 😮 чекаємо кліпу🔥 🔥", "Встала з температурою 38.5 і диким болем в горлі🌚 👍", "Офігенна. Просто вогонь🔥🔥🔥🔥", "Просто сексі😍", "Таке фото треба (щось робить)",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті: "Домовилися за пляшку пива"

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу": "Ходила павою". Дівчина була щирою і відвертою, а її гарний голос високо оцінили діячі української естради.

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя: "У нас обох сльози на очах"