Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як пережила стосунки на відстані і чи зайнято її серце на даний момент.

Цим артистка поділилася з журналістами програми "Зірковий шлях".

Нещодавно Наталія Могилевська відвідала премію " Viva! Awards", в ході якої поспілкувалася з журналістами. Співачка блиснула на камеру своїм розкішним кораловим платтям, а також поділилася подробицями особистого життя.

Ще до карантину Наталія Могилевська розповідала, що у неї є коханий, проте він знаходиться закордоном. Журналістка Вікторія Кобеляцька поцікавилася у співачки, чи вдалося їм пережити довгу розлуку через пандемію.

Наталія Могилевська / фото : instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Якщо такі речі, як кордони або локдаун, заважають людям мати стосунки, це означає, що кохання не було справжнім. Тому, може бути, і моє кохання не було справжнім, і воно також перервалося", - заявила Могилевська.

Журналістка також зазначила, що знаменитість дуже добре виглядає і можна подумати, що у неї знову з'явився чоловік серця. Наталія Могилевська поспішила порадувати телеглядачів, проте подробиці говорити відмовилася.

"У пристрасної брюнетки завжди хтось живе в моєму серці. Завжди щось вирує, пристрасті, щось відбувається. Тому, безумовно, я закохана. Але, ви знаєте, ще розповім про це через два роки", - заявила співачка.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська в спокусливому вбранні помстилася коханцеві.

Як повідомляв портал Знай.иа, Наталія Могилевська розповіла, як проведе День вишиванки.

Також Знай.иа писав, що Наталія Могилевська креативно привітала українців з Днем Вишиванки.