Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію досить спокусливих фото, рекламуючи нову колаборацію шовкових хусток спільно з дизайнеркою Ольгою дворянською.

Так, артистка взяла участь у фотосесії, примірявши облягаюче білосніжне боді на тонких бретелях з глибоким декольте, а також широкі світло-блакитні джинси, доповнивши жіночний образ золотими аксесуарами у вигляді акуратних сережок і каблучок. Зірка блиснула пишними грудьми і тонкою талією, приймаючи різні пікантні пози і насолоджуючись сонячними променями в студії.

Фолловери не пройшли повз, засипаючи свого кумира компліментами: "Всі дивляться на хусточки ?😩 ", "І все-таки реклама хусточок буде ?", "Шикарна!!!💔 ", "Тіна Григорівна, куди пропали? 🗿 ", "Ніжна красуня ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "це точно фотосесія для реклами хусток?😏 🤤 ", "приголомшлива реклама хусточок, приголомшлива Тіна😻", "пощастило Балану)))".

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще