Ведучі програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч разом з експертом розповіли, як грамотно організувати простір у ванній кімнаті.

Ні для кого не секрет, що шампуні, креми, гелі для душу, порошок і т.п. - господині зберігають саме у ванній кімнаті. Але саме тут заховати настільки багато предметів найскладніше. Щоб упорядкувати цей хаос, перше, що треба зробити - поділити кімнату на зони. Так, зони слід поділити на зони: для душу і ванни, підготовка прання, для прибирання будинку, зберігання косметичних засобів.

Наступний крок на шляху організації простору - ревізія речей у ванній кімнаті. Потрібно викинути те, чим давно не користуєтеся. Не забути позбутися від засобів у яких закінчився термін придатності. Далі всі засоби розділити на категорії і розкласти в окремі органайзери.

Ще одне головне правило - всі поверхні повинні бути максимально вільними.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Ті засоби, якими ви протягом дня користуєтеся дуже часто, перелити в дозатори – вони є для рідкого мила, для обличчя, для тіла. Перелити і залишити кілька біля раковини. Їх повинно бути небагато - бажано дві штуки на одну людину. Все інше слід розкласти в органайзери і заховати в шухлядки"– - радить експерт в організації простору Дана Кондревич.

Якщо у вас немає комода, то для цього можна використовувати ораганайзер у вигляді міні-комодика. У ньому відмінно зберігати дрібні речі, такі як ватяні палички або засоби особистої гігієни. Зазвичай його використовують в зоні під раковиною.

Також не слід змушувати ободок ванній або душа купою різних баночок. Краще доглядову косметику зберігати в кутовому органайзері.

Для рушників також є спеціальний органайзер. Зберігати рушники на гачках або сушарках можна тільки ті, якими недавно користувалися.

Також не забуваємо про спеціальний органайзер під засоби для прання – таке відерце, куди можна засипати порошок або капсули. Завдяки цьому ви завжди будете знати, скільки порошку у вас залишилося, і позбудетеся від зайвого бруду, яка залишається від порошку в упаковці. До того ж цей органайзер легко поміститься в кутку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Які предмети не можна викидати з дому: принесе нещастя і бідність

Як повідомляє портал «Знай.иа» 9 ознак, що ви профан в прибиранні-коли міняти рушник і постільну білизну, і для чого сушити йоржик для унітазу

Також «Знай.иа " писав, що Чорнобиль вдома-побутові предмети можуть бути радіоактивними, як уберегти себе