Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих фото і відео, зроблених на церемонії нагородження музичної премії "Українська пісня року", організаторами і ведучими якої були Михайло Поплавський і Олег Винник.

Так, артистка приміряла на червоній килимовій доріжці чорну сукню, розшиту квітами, а для виступу вибрала пишну багатоярусну сукню бежевого кольору з яскраво-червоним корсетом. Зірка зворушливо подякувала за премію "Надія української пісні", яку отримали також Микита Ломакін, Артем Пивоваров, Солоха та інші.

Крім цього, премії "Гордість української пісні" та "Легенда української пісні" стали Ірина Білик, Дзідзьо, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Руслана та інші.

"Дякую велике @poplavskiy_michail @olegg.vynnyk а також вам, мої дорогі та кохані слухачі за цю неймовірно велику нагороду «Українська пісня року»!!!

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Це надихає мене, дарує бажання створювати нові україномовні пісні, бо наша рідна мова максимально милозвучна й близька до душі ❤️"