Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз же виконавиця вирішила поділитися результатами, які досягла її нова робота під назвою "До Дна", і поставити всього одне питання публіці. Наталя зазначила, що кліп переглянули понад мільйон разів протягом всього декількох днів з 21 травня 2021 року. Вона також погодилася поставити лайки в профілях тих людей, хто правильно дасть відповідь на питання - скільки разів чоловік у відеороботі з'являвся на кадрах.

Наталія Могилевська / скріншот з відео

"1 000 000 переглядів в YouTube! #ДоДна хто правильно відповість на питання в коментарях - залайкаю фото в профілі ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ питання ‼️ Скільки разів чоловік з'явився на кадрах у кліпі? Ps. Спасибі, мої улюблені за ваші перегляди, лайки, коменти і вашу реакцію!", - пише Наталія Могилевська в публікації.

"Юхуууууу❤️❤️❤️❤️ ️клааааасссс! Наталя, буде ще більше! Це тільки 3 дні пройшло)☺️", "Тут 1 раз, на Ютубі 9 разів", "Браво, Наталя! Не втомлюєтеся дивувати! Так тримати👏👏👏❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, 45-річна Могилевська в компанії юного красеня показала, яка вона господиня: "Не рабиня"

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська натякнула на чоловіка, який завоював її серце: "Закоханий"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська в спокусливому вбранні помстилася коханцеві: "Нереальний"