Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила свіже фото, зроблене на задньому сидінні власного автомобіля. Так, артистка приміряла стильний брючний костюм-оверсайз молочного кольору, доповнивши елегантний образ аксесуарами у вигляді масивних золотих каблучок і чорною сумкою-шопером. Зірка зізналася, що в даний момент активно бореться з негативною звичкою.

Так як частина роботи Віри - в смартфоні виконавиці, Брежнєва помітила, як багато часу проводить в соціальних мережах і вирішила змінити ситуацію. Красуня не користується телефоном та іншими гаджетами після 21: 00 і вже відчула, як багато вільного часу у неї з'явилося.

До слова, нещодавно чоловік Віри Брежнєвої, Костянтин Меладзе, потрапив у гучний скандал. В інтерв'ю шоу "Судьба человека" Ані Лорак натякнула на домагання продюсера на початку своєї творчої кар'єри.

"Частина моєї роботи - в телефоні.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Тому в транспорті я майже завжди в робочому процесі. Але є і час, який просто проводжу в соцмережах 🙈 і це стало поганою звичкою.

Вирішила потихеньку від неї позбавлятися. Після 21.00 ніяких соцмереж.😎

стільки часу вільного ввечері з'явилося!😜

ви себе обмежуєте в таких моментах?"