Оля Полякова, відома українська співачка, висловилася з приводу домагань на робочому місці. Про це вона поговорила в прямому ефірі з психологом. Відповідне відео з'явилося в соцмережі Instagram.

"Домагання - все ще наша реальність. Поговорили з психологинею, гендерною експерткою Наталією Пашко про домагання - сексуальні і не тільки. Чому у нас все ще звинувачують жертв і ніяк не засуджують ґвалтівника? Що робити, якщо ви стали свідком або жертвою харассмента? Звідки ростуть коріння у цієї проблеми? Відповіді у відео. Дуже важливий ефір на все ще дуже важливу тему. Розповідайте ваші історії в коментарях. Не соромтеся, у нас у всіх є така історія...», - зазначила співачка.

"Спасибі! Ефір був корисний«, "На жаль, на законодавчому рівні захисту особливо не домогтися. Та й суспільство у нас не завжди зрозуміє, а навпаки, засудить", " було супер цікаво! спасибі за ефір! теж стикалася з цим на робочому місці», - зізнаються в коментарях Українки.

"Пишуть, що проблема в державі, у відсутності важелів захисту, в законодавстві... У відсутності виховної роботи... Особливо вразив коммент про неправильне виховання жінок і відповідно-їх неправильну поведінку в слідстві даного виховання... Все вищесказане в черговий раз підтверджує тільки те, що Бабське, совкове: "у всьому самі винні!", у нас хрін знає, коли зникне!... Основна ж проблема в самому в суспільстві. Захист держави, законодавство-взагалі нема про що, так як у нас не прийнято не те, що йти за захистом...У нас засуджується навіть сама згадка словосполучення"сексуальне домагання"! При чому, перш за все тими, хто, здавалося б, повинен був першими зрозуміти - жінками!", - впевнені деякі користувачі.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Зазначимо, що в інтерв'ю співачка Ані Лорак розповіла, що Костянтин Меладзе пропонував їй просування по кар'єрі в обмін на інтимні стосунки.

Раніше ми писали про те, що напівгола Оля Полякова пообіцяла українцям видовище: "Востаннє!" Артистка заявила, що її команда вже працює над новим шоу.

Нагадавши, Оля Полякова показала домашню " полуничку": "Це круто!"Співачка похвалилася, що росте на її грядці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова поскаржилася на дивне світло під час концерту: "Хороший знак". Під час концерту сталися технічні неполадки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак підлила масла в скандал з домаганнями Меладзе: "сталося недавно".