У середу, 26 травня, має пройти велика спортивна подія, яяка може ознаменувати повернення до звичного "живого" формату. Тисячі вболівальників і пару десятків футболістів зустрінуться в польському місті Гданськ. Тут пройде фінал Ліги Європи "Вільярреал" зіграє з "Манчестер Юнайтед".

Трансляції можна дивитися онлайн о 22:00 в середу, 26 травня, на каналі Футбол 2 і платних платформах MEGOGO та OLL.TV.

Фінал пройде в польському Гданську на стадіоні PGE Arena. Головний трофей турніру вже прибув до міста. До зустрічі "Манчестер Юнайтед" і "Вільярреал" зіграли чотири офіційні матчі. Всі вони закінчувалися з однаковим рахунком- 0:0.

Манчестер Юнайтед - Вільярреал, фото: UEFA Europa League, Facebook

Стадіон у Гданську, де Вільярреал і Манчестер Юнайтед зіграють фінальний матч зможе, згідно з дозволом, прийняти лише 25% від його місткості. (Приблизно 11 тисяч посадочних місць).

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

"Манчестер Юнайтед" завершив сезон на другому місці в англійській Прем'єр-лізі, яке дає право грати в наступному сезоні вже в Лізі чемпіонів. Перед фіналом Ліги Європи манкуніанці мінімально обіграли "Вулверхемптон" 2: 1. В останніх п'яти матчах у "МЮ" - дві перемоги, дві поразки і одна нічия.

"Вільярреал" фінішував в іспанській Ла Лізі лише сьомим, що дає право грати в наступному сезоні в Лізі конференцій – новоствореному європейському турнірі, третім за престижністю на континенті.

У випадку перемоги в сьогоднішньому фіналі "Вільярреал" не тільки завоює трофей Ліги Європи, а й здобуде право в наступному сезоні грати в Лізі чемпіонів – найпрестижнішому і найприбутковішому європейському клубному турнірі.

Перед сьогоднішньою грою "Вільярреал" поступився "Реалу" – 2:1. В останніх п'яти матчах у "жовтої субмарини" - дві перемоги, дві поразки і одна нічия. Також варто нагадати, що "Вільярреал" на шляху до фіналу Ліги Європи вибив київське "Динамо". В 1/8 фіналу іспанці обіграли киян з рахунком 4:0 за сумою двох матчів.

Раніше повідомляли, Віктор Вацко під Донецьком зловив жирненьку красуню - сезон відкрито: "Більше ніж у Леоненка...".

Як повідомляв Знай.uа, наречена зірки "Шахтаря" Даша Савіна зізналася, скільки платять за роль у кіно для дорослих.

Знай.uа писав, удар блискавки забрав життя 9-річного футболіста під час тренування: сім'я і клуб не можуть прийти до тями.