Треки співачки Гайтани перемагали у всіх хіт-парадах, очолювали топ-чарти, а про спільні пісні з нею мріяли багато виконавців. Кілька років тому зірка кудись зникла і тепер рідко радує своїх шанувальників новими піснями і концертами.

В інтерв'ю "Ранку з Україною" на каналі "Україна" з ведучими Марією Мельник і Григорієм Германом Гайтана поділилася, чим вона займалася весь цей час.

За словами співачки, в один момент вона зрозуміла, що найголовніше для неї – сім'я. Сьогодні Гайтана відмовляється від усіх запрошень на ТБ шоу, адже їй це нецікаво.

"Цих шоу дуже багато.... а я просто люблю співати. І зізналась собі чесно, що не хочу бути відомою абияк. Майже весь час я присвячую родині і відчуваю, що моя донечка нічого не втрачає – мама завжди поруч. І чоловік у цьому мене теж підтримує", - зізналася артистка.

Гайтана, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Сьогодні співачка мріє не про великі зали і нагороди, а про екзотичні дерева. У Гайтани з'явилося нове хобі – вона вирощує манго, авокадо та інші рослини.

"Разом з чоловіком ми робимо музику – у нас є своя студія. Мені не потрібні стадіони – зі мною все простіше. Я люблю, коли затишно, коли з хорошим звуком і з людьми, які приходять просто відпочити", – додала вона.

До речі, свою доньку Сапфір-Ніколь зірка готує до іншої кар'єри.

Гайтана з донькою, фото Instagram

"Мрію, щоб вона стала лікарем. Тому я по максимуму купую їй все, що пов'язано з медициною. Мені здається, це професія, якої не вистачає мені", – сказала Гайтана.

Також вона повідомила, що вже готує для своїх фанатів новий альбом.

"Це і про зраду, і про ревнощі. Я знайшла такі слова, щоб дуже красиво заспівати про це. І хочу якомога швидше це випустити", - зазначила артистка.

Нагадаємо, Гайтана, Мейхер і Нітіч зізналися в проблемах: наркотики, аерофобія і затяжна депресія.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гайтана розповіла, як ставиться до переспіву її пісень на "Голосі країни".

Також портал Знай.uа писав, що Пономарьов відверто розповів про подружню зраду: "Гайтана була..."