Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу артист поділився на своїй сторінці брутальною фотографією, на якій він позує в чорній шкіряній курточці та великих сонцезахисних окулярах.

Однак головною зіркою знімку став розкішний мотоцикл, на якому любить ганяти Пономарьов у вільний час. Зараз у Києві гарна погода, тому співак вирішив не упускати можливість показатися на "залізному коні".

"Сьогодні мото-день! Скучив за Хондочкою!" - написав Олександр.

"Вогонь 🔥", "Супер байкер!!! 🔥🔥🔥🔥🔥 ", "Фото супер! Крутий байкер! 👍👏🔥❤️", "Молодець, Олександр! Вам вік не перешкода!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Дзідзьо показав важливу подію перед розлученням: "За хвилину до..." Олександр Пономарьов поділився кадрами із закулісся церемонії вручення Шевченківської премії. Відомо, що пісню Пономарьова "Чому" також виконали Микита Алексєєв, Артем Пивоваров і Дзідзьо.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов розтопив серця українців щирістю: "Кохайте, не соромтеся". Співак записав зворушливе відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дзідзьо провів вечір у чоловічій компанії, але йому не повірили: "А де Цибульська?"

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Пономарьов перед розлученням забрав Дзідзьо під своє крило: "Майже обраний".