Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина вирішила креативно прорекламувати власний бренд купальників та одягу для фітнесу, демонструючи нову колекцію на собі. Так, красуня приміряла відразу два образи: чорні облягаючі шорти і міні-топ з глибоким декольте, а також ідентичне вбрання в яскраво-червоному забарвленні.

Зірка похвалилася пишними сідницями, масивними грудьми і тонкою талією, приймаючи різні пікантні пози, сидячи на стільці і килимку для йоги. При цьому Ана зібрала довге каштанове волосся назад в кілька грайливих хвостиків, блиснувши ще й бронзовою засмагою, адже буквально нещодавно відпочивала з чоловіком і подругами на райських Багамах.

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram і дівчина точно знає, чим зацікавити аудиторію, фактично щодня демонструючи оголене тіло. Втім, Ані точно є, що показати - 35-річна зірка невпинно працює в спортзалі, звідки виставляє фото і відео гарячих тренувань, мотивуючи численних прихильниць.

Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.