До 50 тисяч гривень: до Дня захисту дітей в Україні зміниться низка важливих виплат та пільг

Український уряд до Дня захисту дітей прийняв ряд рішень, які стосуються вдосконалення системи захисту прав дітей. Кабінет Міністрів України підтримав законопроект, розроблений Мінсоцполітики, який передбачає збільшення обсягу державної підтримки при народженні дитини або при усиновленні.

День захисту дітей, фото: Unian

Дзідзьо "закохався" перед розлученням і показав усім: "Мрія"

Відомий український виконавець, актор і продюсер Михайло Хома опинився поруч зі своєю мрією. Михайло постав у кросівках, спортивному костюмі і кепці, поки сидить за роялем Boston Designed by Steiway & Sons. Вагою вони йдуть більше 300 кілограм, а в довжину практично два метри. Ціна при цьому відповідна.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Дзідзьо, фото: Instagram

Українка зізналася, як батьки готуються до ЗНО своїх дітей: "Щоб жили краще, ніж я"

Українська журналістка, редактор "Громадського радіо" Тетяна Трощинська в ці травневі дні відчуває те, з чим стикаються матері по всій Україні, діти яких скоро перейдуть у випускний клас. Тетяна написала особисту колонку про розвиток дітей і про те, як стати "більш ідеальною" матір'ю. "Завтра я стану мамою одинадцятикласника, і це шок. Це відбувається дійсно так швидко, що не встигаєш озирнутися", - пише вона.

Школярі, скріншот: YouTube

Зеленський назвав головну мету України на 2021 рік: "Недооцінений потенціал"

Президент України Володимир Зеленський розповів, що цього року головним пріоритетом стане зробити Україну більш комфортною не тільки для українців, а й для туристів. Так, Володимир Зеленський зазначив, що разом зі своїм оточенням намагається зробити Україну кращою і комфортнішою не тільки для жителів цієї країни, але і для туристів.

Володимир Зеленський, фото з instagram

"Погані дядьки забрали тата...": маленька донька борця за український Крим не побачить батька 20 років

З анексованого державою-агресором Російською Федерацією Кримського півострова прийшли дуже тривожні новини. Повідомляється про озвучення термінів місцевим активістам, які можуть провести їх у путінських катівнях. Сульбіє народилася і росте без батька. Його, активіста громадського об'єднання "Кримська солідарність", Меджита Абдурахманова, затримали 27 березня 2019 року.

Затримання в Криму, скріншот: YouTube