Зірка шоу "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь показала кільки кадрів з нового сезону. Відповідне відео про це вона розмістила в своєму Instagram.

На відео Олена-Крістіна Лебідь спілкується з якоюсь людиною по скайпу, під час спілкування той раптово стає в дивну позу – щоб його сідниці утворили фігуру у формі серця на екрані.

"Сердечко з жопки!!! Це вам не хухри-мухри! Це, на хвилиночку, РОМАНТИКА! Новий сезон "Аферисти в мережах" у розпалі!» , - пише телеведуча під відео, підігріваючи інтерес фанатів.

"Боже, це так романтично! СердеШко з ж@пки, треба ж! Видно, що людина читає книжки і розвиває себе», «Єдине: занадто багато спойлерів при монтажі. І дуже приватні демонстрації того, що буде у випуску. Інтрига втрачається", - пишуть під відео коментатори.

"Так? А за статистикою опитування, це підігріває інтригу. Мабуть, інтрига втрачається тільки для вас», - написала у відповідь ведуча.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Я вже в передчутті, як завжди - море позитивних емоцій", "Дуже чекаю нові серії, судячи по спойлеру, буде весело і дуууже романтично", "Де купити такі космічні штанці?", - додають в коментарях фанати.

Раніше повідомляли, Олена-Христина Лебідь станцювала сулейману з дірявими шкарпетками і наметом замість палацу: "будеш дружиною".

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенка Лебідь змусила улюбленого екс-міністра знову згадати про Україну: "дуже смішно".