У Мелітополі Запорізької області продавці продуктового магазину "Степовий" зберігають заморожені ковбаси, копчення, сардельки та інші м'ясні продукти в звичайних пакетах, які валяються на брудній підлозі.

Так, жителі Мелітополя купували продукти, які, очевидно, зберігаються в неналежному вигляді. Відповідні фотографії були опубліковані на Telegram-каналі "Чорний список". На знімках можна побачити, як заморожена ковбаса лежить в пакетах.

фото з Telegram-каналу "Чорний список"

фото з Telegram-каналу "Чорний список"

Варто зазначити, що в такому вигляді продукти не повинні переходити в руки наївних покупців, які навіть не підозрюють про це.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Магазин Степовий, який на Ризькому ринку. На підлозі лежать ковбаси, копчення, сардельки і т.д. Пакети відкриті, і це все практично вивалюється з них на жахливо брудну підлогу. На останньому фото на ковбасі лід, якщо що", - йдеться в публікації.

скріншот з Telegram-каналу чорний список

Раніше ми писали про те, що матуся ледь не нагодувала малюка пюре з цвіллю: "Ви що знущаєтеся?" Страшну знахідку, яку могла з'їсти дитина, було виявлено вже вдома.

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин виявив бридку "приправку" в банку квасолі: "Чи то нитки, чи то черви".

Також портал Знай.uа писав, що українець ледь не опинився у стоматолога через бутерброд: ковбаска не проста, а з "начинкою".