У п'ятницю, 28 травня, в українській столиці на території НСК "Олімпійський" донецький футбольний клуб "Шахтар" відзначав свій 85-й ювілей. Свято, як можна було помітити за Stories відомих представників клубу, було пишним. Святкування завершилося, всі нібито задоволені, але з одним з колишніх гравців клубу, який у всю веселився на заході, стався "п'яний" інцидент.

Справа в тому, що 42-річний В'ячеслав Шевчук після свята сів п'яним за кермо. Колишнього гравця збірної України затримала поліція і обережно помістила в службове авто. Але під час затримання В'ячеслав намагався чинити опір і активно проситися в туалет.

Про це стало відомо завдяки оперативній зйомці, а також повідомленнями українських журналістів.

"Ексгравець клубу і збірної України В'ячеслав Шевчук не придумав нічого кращого, ніж сісти після цього п'яним за кермо. Porsche зупинили і запропонували Шевчуку дихнути в трубочку. Футболіст відмовився і влаштував копам істерику: кричав, брикався і благав дати "попісяти". З горем навпіл його заштовхали в поліцейську машину. По дорозі Шевчук позбувся ще й взуття.", - пишуть про ситуацію українські журналісти.

Затримання Шевчука, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Також в соціальних мережах користувачі почали активно коментувати інцидент: "Слава, що ти зробив?)аахаах", "Рінат за все заплатить. Так що не парся, Слава)", "Напився, обіссявся - лягай спати, так ні... Хоче пісяти зараз", "Ще щось на Алієва з Мілевським гнали".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, топ-8 "сталевих" пресів: Козловський, Цимбалюк, Роналду і не тільки потрапили до переліку чоловіків мрії.

Як повідомляв Знай.uа, фінал Ліги Європи 2021 - "Вільярреал" vs. "Манчестер Юнайтед": де і коли дивитися матч, куди пустять тисячі вболівальників.

Знай.uа писав, Віктор Вацко під Донецьком зловив жирненьку красуню - сезон відкритj: "Більше ніж у Леоненка...".