Колишній продюсер Ані Лорак Юрій Фальоса зробив зі співачки не тільки суперзірку, але і став її першим чоловіком.

Відомо, що Фалеса побачив юну Кароліну Куєк на одному з музичних фестивалів, коли їй йшов 14-й рік. Чоловік домовився з батьками дівчинки і з того моменту став співпрацювати з нею, передає портал Mediabum.

Роман між продюсером і його підопічною почався далеко не відразу. Через молоду співачку Юрій кинув дружину і двох дітей. Однак свої стосунки пара так і не узаконила. Після 10 років цивільного шлюбу Лорак пішла від продюсера до футболіста Сергія Реброва.

Юрій Фальоса , скріншот із відео

Одного разу Юрій Фалеса розповів, як постраждав від недобросовісних журналістів, які його підловили, коли він був "напідпитку".

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Я був трохи напідпитку, але не п'яний. Вся бесіда була про мене, про Лорак я згадав тільки один раз, тому що тоді вона народила дочку. І тут кореспондент просить: "Розкажіть про свій перший секс!" Я згадав, що мій перший секс був у піонерському таборі. У підсумку виходить інтерв'ю, в яке вмонтована інша фраза журналіста: "Розкажіть про свій перший секс з Ані Лорак!"- розповідає Юрій.

Кароліна і її перший чоловік - Юрій Фалеса

Після цього він заявив, що не хотів говорити про Лорак в подібному ключі. Після того інтерв'ю співачка навіть образилася на нього, адже через це "непорозуміння" у людей склалася думка, що вона почала інтимне життя будучи підлітком.

"Це була заказуха чистої води. За допомогою жовтої преси її просто хотіли прибрати з України. Я зібрався подати до суду на телевізійників, але вони вибачилися. А сама ця тема досі мусується", - зізнається екс-продюсер виконавиці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ані Лорак приголомшила радісною новиною, чекала цілий рік: "Моя особиста історія"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ані Лорак похвалилася талантом їх з Муратом 9-річної дочки: "спостерігаю за результатами"

Також «Знай.иа " писав, що Лорак згадала найкращі моменти з Сердючкою і Кіркоровим на Євробаченні :" в екстремальних умовах"