Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує своїх шанувальників всілякими гарячими знімками, на яких фігурує в цікавих нарядах, в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч чоловік.

Зараз на акаунті проекту "Холостяк" з'явилася чергова публікація про виконавицю, адже саме вона стала головною "Холостячкою" країни в другому сезоні. У 13 випуску реаліті вона опинилася в студії, в якій змогла поділитися очікуваннями від майбутнього сезону.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Злата виділяє радість через те, що проект з'явився в її житті саме зараз, бо у неї вже тривалий час не було відносин. І вона дуже хоче, щоб накопичена енергія нарешті вирвалася.

"Дуже круто, що проект в моєму житті відбувається саме зараз. Коли у мене не було відносин, але я дуже хочу, щоб вся енергія, яка в мені накопичилася, вирвалася просто!". Став +, якщо чекаєш вибухового і пристрасного сезону зі Златою Огнєвіч", - йдеться в публікації.

"Блін, шкода що вона буде...", "Ну якось так, немає бл*ха дівчат більше", "Мені вона здалася цікавою. З нетерпінням чекаю виходу холостячки❤️", "Мені здається буде дуже романтично😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч показала звабливі вигини у відвертому образі - "Це плаття або купальник?"

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Холостячка Злата Огнєвіч знайшла собі нову "сім'ю": прийняли, як рідну

Знай.ua писав, нова "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, чого хоче від компанії кавалерів: "Шукати під прицілом..."