Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в сонячну Туреччину, насолоджуючись теплом і блакитною водою в одному з готелів Кемера. Так, артистка показала, як борознить води смарагдового басейну на території готелю, в оточенні дерев.

Зірка виринула біля бортика, демонструючи розкішну фігуру, над якою наполегливо працює. Для "пляжного" образу виконавиця приміряла яскраво-червоне монокіні з глибоким декольте, а також сонцезахисні окуляри і золоті сережки-кільця, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі.

При цьому Даша попросила шанувальників вказати, чи поміщається вона в екрани їх смартфонів.

"Маякни, якщо я поміщаюся в твій екран))

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Став«+»", або "-", якщо все ж довелося його повернути"

Фолловери не пройшли повз: "Даша, ви ідеал жіночої фігури і зовнішності в цілому!💣 Обожнюю дивитися на Вас🥰. Збережіть себе будь ласка такою ж максимально натуральною🙏. Сил вже немає дивитися на цих перешитих молодих блогерів 😥.", "🔥🔥🔥🔥.Еталон жіночності і краси.Найголовніше, все своє рідне і без фальші. Браво👏 👏 👏", " Даша з віком не змінюється, тільки красивіше😂 😂 🔥 🔥 🔥", "дивлюся на Вас і бачу свій відпочинок на Гаваях ️ ️надихаєте, красиве відео❤️".