Відома українська телеведуча і Ревізор краси Олена Філонова порадувала новим постом на свій сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона вирішила поговорити про довіру до блогерів.

У соціальній мережі їй вдалося зібрати армію шанувальників, яка налічує більше мільйона користувачів, тобто, увагу привернути вона змогла. Однак, питання в іншому-чи довіряють вони їй.

"Це питання не часто задають, але я ризикну. Все ж хочеться зрозуміти і розібратися (чому?!) Ви довіряєте Блогерам? Яке Ваше ставлення до них, вони стали краще, цікавіше або все ж змінилося ставлення і раніше були краще?"- пише Олена Філонова. У коментарях вона попросила дати розгорнуту відповідь, чому так, а чому ні. Розповісти про причини і ситуаціях.

З чим пов'язана така різка зацікавленість-незрозуміло, проте відповіді прийшли миттєво.

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

"А навіщо їм довіряти? Я дивлюся для розваги. Телек не дивлюся. Заходжу в інсту коли нудно і дивлюся хто як, Що нового. Звичайно, всі показують тільки те що хочуть показати і не більше☝️😉🤷🏻♀️", "ні, тому що вони тільки на свою користь або вигоду роблять і працюють, особливо ті хто відкриває всякі курси по кар'єрному росту/схудненню/косметології і тд. Найчастіше це все в Інтернеті і так є", "Треба мати свою голову на плечах і, перш ніж сліпо вірити красивим словам, треба реально оцінювати своє особисте ставлення. Блогери говорять про те і те, що їм треба говорити, те, що треба продати, на чому можна заробити. Все абсолютно, якими б красивими словами" Я так живу"," у мене так завжди " вони не прикривалися. Якщо за блогером стежити, то цю фальш вловити не складно. Але, на жаль, більшість фанатів, дивляться в рот і вимикають голову, на таких, власне, і розрахований весь контент" - пишуть шанувальники.

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що до публікації Олена Філонова прикріпила ряд знімків, які були зроблені біля річки. Поруч можна помітити дорогі яхти, біля яких телеведуча і зробила знімки.

Нагадаємо, раніше Олена Філонова зарядила тренеру з причинного місця: "головне-це сексуально кричати"

Як повідомляє портал "Знай.ua" "Холостячка" Філонова поділилася інтимними хитрощами з українками: "С * кс-Іграшки і пара трусів"

Також "Знай.uа" писав, що Ревізор краси Олена Філонова влаштувала п'яні танці і засунула собі пальці нижче пояса