Православна Церква негативно ставиться до поняття "псування", так як вважає, що це віра в те, чого не існує. Однак є люди, які вірять в це і часто до "ознак порчі" відносять раптову депресію і апатію, суїцидальні думки, несподівані перешкоди на рівному місці, розвиток самобутніх фобій і багато іншого.

Молитва Ісуса Христа від псування - найкращий спосіб позбутися негативного впливу. Священнослужителі постійно нагадують, що в жодному разі не можна бажати зла своїм кривдникам.

Молитва, скріншот із відео

Молитва Господу для позбавлення від порчі

"У руці твого превеликаго милосердя, Боже мій, вручаю душу і тіло моє, почуття і слова мої, поради і думки моя, справи Мої і вся тіла і душі моєї руху. Вхід і вихід мій, віру і проживання моє, течія і кінець життя мого, день і годину дихання мого, смерть моя, упокій душі і тіла мого.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Ти ж, про Премілосерде Боже, всього світу гріхами непереборне доброти, незлобивий, Господи, мене, більше всіх чоловіків грішнейшаго, прийми в руки захисту Твого і визволи від всякого зла, очисти численні провини моїх подай виправлення злому і окаянному моєму житті і від прийдешніх падінь сильних завжди захоплювався мене, щоб ні в чому Господь прогнівався твоє людинолюбство, їм же покривай неміч мою від бісів, пристрастей і злих людей.

Даруй мені кончину християнських, бездоганною, мирною, від повітряних духів злоби збережи, на Страшному твоєму суді милостивий рабу твоєму буди і утверди мене праворуч благословенним твоїм вівцям, і з ними тобі, Творця мого, славлю на віки. Амінь."

Раніше повідомляли, сильна молитва до Володимирської ікони про допомогу в складних умовах: читай з вірою 3 червня.

Як повідомляв Знай.uа, простий священик під кулями лікує понівечені війною душі солдатів: "Не соромно перед дітьми".

Знай.uа писав, молитва Богородиці про дітей: "За всіх отроків, отроковіц, немовлят і в утробі носяться".