Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Нещодавно 37-річний гуморист опублікував у своїх Insta Stories смішний ролик, знятий під час зйомок серіалу "Одного разу під Полтавою". У кадрі Ткач з'явився в білосніжній вишиванці з орнаментом червоного кольору.

На відео він зазначив, що в Києві вже настала справжня спека і +19 градусів. Потім візажистка витерла піт з лисини Ткача. Мабуть, актору не до душі така літня погода.

"А тепер зрозуміло, що літо починається, незважаючи на те, що +19 градусів у нас тут в Києві... Але вже починається жарюка". Всіх з настанням літа. Завтра буде дощ, так що не сильно там губу розгортайте. Ех, твою м*ть", - сказав гуморист.

Юрій Ткач, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач з "Квартал 95" зіграв на іржавій руїні: Святослав Вакарчук зацінить. Артист спробував виконати пісню" It's My Life", використовуючи автомобіль в якості музичного інструменту.

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" змусив українців сушити голову: примружене око і грізний кулак.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з Віктором Павліком готують дещо особливе: "Злетілися орли".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів, чим зайняти дітей влітку: батьки врятовані. Гуморист похвалився новим захопленням доньки.