Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставив зворушливе відео, насолоджуючись одним з теплих перших літніх днів в їх з Примадонною замку в селі Грязь.

Так, артист прогулявся по тінистих алеях квітучого саду, вражаючи його масштабами і кількістю зелених насаджень: квітів, кущів і дерев. Шоумен провів невелику екскурсію по ділянці під спів птахів і дзижчання комах, показавши і невеликий затишний куточок з кріслами і столиком.

"🌺

Квіти, птахи, зелень, небо 🤗"

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Показати ще

Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз відео і зіркова колега Пугачової, 73-річна співачка Софія Ротару, яка проживає в приватному будинку під Києвом: "Краса!!!👏 👏 👏 ", "Максим! Дякую за те, що оточили нашу Аллу такою неймовірною красою!♥️", "Обожнюю ваші відео з саду! Краса!!!", "Максим, що за кущі в квітах кольору фуксії? Дуже красиві! 😊 ", "Краса! Захоплююся Вами..) таку красу створили!.. удачі Вам у всьому!", "Боже, яка краса. Як же здорово мати свій будинок і насолоджуватися природою.".