Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила незвичайне відео бекстейджа однієї з фотосесій, позуючи на білосніжному тлі і примірявши стильне вбрання. Зірка з'явилася перед камерами в міні-сукні чорного кольору з невеликими розрізами і довгим рукавом, а також масивних черевиках, доповнивши образ зачіскою із зібраним наверх волоссям, а також макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах.

Виконавиця приймала цікаві пози, в тому числі злегка прогиналася назад, демонструючи струнку фігуру і довгі ноги. При цьому Надя жартівливо посварила себе за те, що давно не з'являлася в TikTok і не публікувала свіжі ролики.

"Привітики.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Щось я призакинула ТікТок.

А я я й"

Варто відзначити, що 5 червня в Києві відбудеться перший сольний концерт Наді Дорофєєвої, до якого співачка наполегливо готувалася, показуючи уривки репетицій.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.