Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто ділиться з багатотисячною публікою цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно 32-річний виконавець показав у соцмережі свіжу фотографію, на якій він позує зі своєю драмеркою Катериною. Так, Володимир вирішив познайомити підписників з дівчиною, яка грає з ним на кожному концерті. Артист зазначив, що "вона кайфова" і "потужно грає".

"Я ж ще вас толком не познайомив з моєю драмершою!!! Це Катя. Вона кайфова. Грає тааак потужно, що просто не передати словами! Ну все. Тепер ви знайомі)" - написав Дантес.

"Ого у тебе Катя Клеп на драмсах! 😮", "Опа, який кайф, Вова, Мерсі 🤘", "Ви кайфові! Розриваєте і відриваєтеся по повній! Навіть через екран телефону відчувається драйв)", - зазначили коментатори.

скріншот

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Вова Дантес подарував Наді Дорофєєвій квіти, Монатик змусив: "Дякую за емоції".

Пара відвідала презентацію фільму про співака Дмитра Монатика "Вічно танцююча людина". Дантес подякував другові за запрошення на захід.

Нагадаємо, Володимир Дантес показав романтику в ліжку без Наді Дорофєєвої: "Мій скарб". Співак анонсував концерт своєї дружини, яка виступить у Києві 5 червня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва показала "вчителя" з вокалу: виття на всю студію.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес зізнався, що доводить його до сліз: "Стаю сентиментальним".