Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка незабаром стане мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

26-річна дівчина часто ділиться з публікою цікавими публікаціями, і цей раз не став винятком. Цього разу Катерина розмістила на своїй сторінці фотографію, зроблену на березі Дніпра. У кадрі вагітна дружина Віктора Павліка виглядає дуже щасливою. У підписі до знімку вона повідомила, що була на "класній тусовці".

" Несподівана, класна тусовка на 39 тижні))" - написала Репяхова.

Катерина Репяхова, фото з Instagram

Відомо, що 4 червня пройшла вечірка від студії "Квартал", на якій і була Катерина. На заході виступили Настя Каменських, Тіна Кароль, Дмитро Монатик, Оля Полякова, Надя Дорофєєва та інші популярні виконавці.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік зробив дружині сюрприз перед пологами: запам'ятає на все життя. Артист презентував пісню і мультфільм, присвячені їхньому маленькому синові.

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка показала, як готується до пологів: "Для ведмедика".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня дружина Віктора Павліка згадала, як він пішов до коханки: "Земля пішла з-під ніг".

Також портал Знай.uа писав, як Катерина Репяхова потрапила в лікарню після відпочинку: "Можу народити в будь-який момент".