Відомий російський комік, актор і співак Максим Галкін, чоловік співачки Алли Пугачової, опублікував в Instagram кумедне відео з котиком.

"Коли весь тиждень працював і перед роботою в понеділок треба ще попрацювати в неділю", - підписав він кадри, на яких кіт намагається безуспішно пити воду з крана.

Відео дуже повеселило фанатів Галкіна. Вони навперебій коментують смішні кадри.

"По вусах текло, а в рот не потрапило», «Мабуть, крапельками, що з вусів бризкають, теж можна якось втамовувати спрагу», «Бідний хлопчик, поверніть його вже до води», «Це я. але я так обожнюю свою роботу, що вона мене взагалі не втомлює», - пишуть коментатори.

Люди також розповідають, що їхні домашні улюбленці теж так іноді чинять.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

"Напився від душі", "Сушняк з ранку у кота", "Наш кіт також робить. При чому часто лягає в раковину і ниє», «З бодуна», «На мого кота Яшку схожий, і зовні, і звичками. Він так само іноді спантеличує", - діляться враженнями коментатори.

Нагадаємо, раніше Розбитий інсультом Борис Моїсеєв засвітився в обіймах Христини Орбакайте: "Як постарів". Борис Моїсеєв прийшов на велике свято

Як повідомляє портал «Знай.uа» Помолоділа Пугачова зворушливо привітала Орбакайте з 50-річчям - "Мій приклад для наслідування". Співачка в сукні від Юдашкіна затьмарила Орбакайте на її ювілеї