Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

Цього разу переможниця проекту поділилася свіжим відео у своїх Insta Stories, на якому вона опинилася на пляжі біля моря. Богдан зізналася, що тільки прилетіла на відпочинок.

"Хлопці, всім привіт! Не була в Інстаграмі, тому що був нічний виліт. Півдня спала, нещодавно прокинулася. І ось я вже на пляжі. Як ви думаєте, в якій я країні?" - сказала на відео обраниця "Холостяка".

Можна припустити, що пара полетіла до Туреччини, оскільки нещодавно в соцмережах Аня і Міша шукали компанію, щоб разом відправитися в Каппадокію.

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "Зайки": "Схаменіться, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образливі слова в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: від цього шаленів "Холостяк" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля "Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу: "Ніхто не застрахований". Дівчина зачепила дуже важливу тему в соцмережах – онкологію.

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Михайло Заливако поділився сумною історією після вибору Анни Богдан – довелося піти.