До України, незважаючи на сезон прохолодних дощів і гроз, прийшло справжнє літо. А перший місяць літа - сезон свіжих ягід, зокрема, полуниці. Багато громадян хочуть порадувати себе і своїх домашніх соковитою і стиглою ягодою, але не завжди реалізатори продають якісний продукт, примудряючись приховати зіпсовані плоди під свіжими.
Так, у місті Біла Церква українка купила кілограм полуниці. На жаль, половину довелося просто викинути через жахливий стан ягід.
Про даний інцидент написала мешканка Білої Церкви Ольга Скавронська в мережі Facebook.

Публікація Ольги Скавронської,  скріншот: Facebook

"Дякую продавчині, яка сьогодні на Леваневського продавала полуницю з Володарки. Совісті у вас немає. 70 грн за кілограм!!! І півкілограма зіпсованої ягоди.", — пише Ольга Скавронская.
Також Оля прикріпила до публікації фотографію з доказом неприємного випадку.
У свою чергу наші колеги, українські журналісти, як і ми, намагаємося розповісти читачам, як правильно вибирати ягоди. Так, в мережі Facebook, українці у всю діляться думкою, яка повинна бути якісна полуниця:
"Справжня полуниця пахне! Якщо немає запаху, це все "хімія", і не сперечайтеся зі мною, я прожила довге життя і розбираюся!", "А це вже правда! Хіба можна їсти полуницю тверду і кислючу, а на вигляд червона і красива! Натуральна ще на грядках, тільки починає червоніти!", "А що є в Україні справжнє? Продукти, тарифи, честь, совість? Соромно...", "Виростіть самі, заодно і ціну будете знати".

Коментарі українців, скріншот: Facebook

Коментарі українців, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, плювалися і лаялися матом: покупці зчепилися у відомому супермаркеті, кадри просочилися в мережу.
Як повідомляв Знай.uа, оселедець з глистами? Жінка розрізала магазинну рибу і показала, що всередині.
Знай.uа писав, "Екомаркет" потрапив у скандал через повітря - "Як тут здійснювати покупки?".