Аліна Гросу поцілувалася з Романом Полянським. Пара більше не приховує своїх стосунків.

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережах.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе відео на честь свого дня народження - 8 червня Аліні виповнилося 26 років. Зірка зізналася, що за рік встигла багато чого: налагодити особисте життя (виконавиця перебуває у відносинах з актором Романом Полянським), знятися в 8 картинах, зібрати повноцінну команду з 9 музикантів і 10 танцюристів, отримати кілька нагород і премій.

Також в сторіз Полянського було опубліковано відео, на якому сама Гросу цілується зі своїм бойфрендом. Видно, що пара не приховує свої стосунки.

Так, артистка позувала на терасі з видом на Київ, примірявши сукню бежевого кольору у Великий полька-дот з відкритими плечима і масивним поясом, зворушливо подякувавши минулий рік, рідних, близьких і шанувальників.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нагадаємо, гаряча Аліна Гросу засвітила принади в тісному вбранні і підкорила фанатів: ось як треба рухати стегнами

Як повідомляв " Знай.ua", щаслива Аліна Гросу показала, що "підірве" Україну цього літа: "Відкриваю секрет"

Знай.ua писав, Аліна Гросу, Артем Пивоваров і Надя Дорофєєва розповіли про свої хобі: чим займаються зірки у вільний час