Людмила Балан – телеведуча з Молдови, а також рідна мама тренера 10 сезону українського вокального шоу "Голос країни" Дана Балана, якому приписують службовий роман з народною артисткою України, колегою Тіною Кароль.

Минулого року Людмила приїжджала в Україну на зйомки "Голос країни", де і познайомилася зі співачкою. З того часу її називають свекрухою Тіни. До речі, зараз за життям мами молдавського мачо стежить більше 30 тисяч людей, який вона часто радує сімейними фото і відео.

Цього разу 63-річна телеведуча розмістила кумедне відео, на якому вона з'явилася в полі з червоними маками в коротенькій білосніжній сукні. Під веселу музику Балан танцювала на камеру.

"Вже скоро... ❤️🙏 Зйомки кліпу на нову пісню "Вже пізно", - підписала смішний ролик Людмила.

"Мама Люда красуняяяяя 😍💜", "Наша улюблена 😍😍😍", "Мама-Люда 😍", "Рідна наша, як же ми сумували ❤️🔥", "Людмила, Ви чудова ❤️❤️❤️", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Раніше ми писали про те, що мама Дана Балана вперше показала улюблену жінку співака: "Подаруй їй радість".

Нагадаємо, 63-річна мама Дан Балана помолилася під "дощем" з пелюсток: "Голос пронизаний світлом і вогнем".

Як повідомляв портал Знай.uа, 63-річна мама Дана Балана розповіла про важке захворювання: "Життя може обірватися раптово".

Також портал Знай.uа писав, що 63-річна мама Дан Балана показала свою слабкість, Кароль потрібно врахувати: "Піднімає настрій".