Водія госпіталізували до реанімації. Хлопець побачив маршрутчика, який зранку не підвіз його матір, і вирішив з’ясувати стосунки. Чим закінчився конфлікт, дізнавалися журналісти новин «Спецкор» на каналі 2+2.

Нещодавно у селі Вересневе, що в Рівненській області, водію маршрутки №47 нанесли важку травму. Потерпілого забрали до лікарні медики швидкої допомоги. Чоловіка вдарили в обличчя — він упав і вдарився головою об асфальт. Першою надавала допомогу місцева фельдшерка: «Прибігла. У нього була кровотеча з носа, з рота, у вусі повно крові. Конвульсивні рухи».

Під Рівним хлопець вдарив водія, скріншот: YouTube

Під Рівним хлопець вдарив водія, скріншот: YouTube

Усе через те, що зранку одна із пасажирок поскаржилася сину на водія маршрутки. Мовляв, той відмовився підібрати її по дорозі. «Вона чекала на маршрутне таксі, однак водій не доїхав до того місця, бо розвернувся раніше. У зв’язку з цим їй довелося пройти пішки приблизно один кілометр», — повідомив керівник слідчого відділення Рівненського райуправління поліції Вадим Артюхович.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Під Рівним хлопець вдарив водія, скріншот: YouTube

Увечері, коли син жінки раптом помітив того самого водія в магазині, вирішив з’ясувати, чому він не підібрав його маму. Нецензурна відповідь чоловіка обурила хлопця, тож той вирішив нанести удар кулаком у передню ділянку обличчя водія. Унаслідок цього потерпілий впав і вдарився потилицею.

«Він мені каже, ти що, малий, а****? Я сам собі розберуся, як їздити. Я його пихнув, він спотикнувся», — розповів 26-річний Ігор, який захищав свою маму.

Місцеві хорошої думки і про водія, і про хлопця, тому були вкрай здивовані, що між чоловіками відбувся конфлікт. Нині потерпілий перебуває у реанімації без свідомості: «Пацієнту було проведено оперативне втручання у зв’язку з важкою черепно-мозковою травмою. На цей момент загроза для життя залишається».

Ігор шкодує про те, що сталося: «Я не хотів і взагалі не розраховував на це». У поліції відкрили кримінальне впровадження за ненавмисне нанесення ушкоджень. Хлопцю загрожує до двох років позбавлення волі.

Раніше повідомляли, у Києві чоловік на інвалідному візку "зцілився" заради бійки.

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові п'яний неадекват влаштував бійку з шаурменщиком.

Знай.uа писав, жінка "скрутила" нахабну ведмедицю голими руками: мало не захопила будинок.