Віктор Павлік - відомий український співак, який не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями, будь то фотографії або відео, в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч осіб.

Ще наприкінці травня, 31 числа, чоловік ділився довгоочікуваною звісточкою про його вагітну дружину Катерину Репяхову, яка ось-ось повинна народити йому сина. Також Віктор вже викладав кілька фотографій, пов'язаних з його старшою дитиною - Олександром. Йому вже 37 років і він є учасником групи Pavlik_Overdrive.

Віктор Павлік, instagram.com/tarasovagora

А зараз Віктор Павлік опублікував дві схожі між собою фотографії з невеликими відмінностями. Він виклав два своїх знімка з двох схожих один на одного кофтах. Тільки в першому випадку, найімовірніше, зображений ліс під час буйствующего пожежі, так як виконана вона в червоно-помаранчевих тонах.
На другому ж знімку Павлик зображений в такій же, але вже чорно-білій кофті. Швидше за все, пожежа вже закінчилася і знищила зелений ліс. При цьому музикант прикріпив до Stories посилання на свого сина.

Віктор Павлік, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Віктор Павлик "затусив" далеко від вагітної дружини, Реп'яхова схвалила: "Позитивчики".

Як повідомляв Знай.иа, Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павлика: "Це не по-чоловічому"

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Також Знай.ua писав, вагітна дружина Віктора Павлика пустилася у всі тяжкі: "Класна тусовка". 4 червня пройшла вечірка від студії "Квартал", на якій і була Катерина. На заході виступили Настя Каменських, Тіна Кароль та інші.