Наташа Корольова - 47-річна співачка частенько радує шанувальників всілякими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,4 мільйона чоловік.

Її чоловік, Сергій (Тарзан) Глушко, теж любить викладати всякі публікації у себе на сторінці. Нещодавно він порадував маму дружини портретом, написаним власноруч. А зараз чоловік зізнався, що ще в дитинстві, будучи маленькою дитиною, дуже любив малювати і красиві форми.

Сергій Глушко, скріншот відео

"I оскільки в художній школі вчили нас за класичними, античними канонами, побудова ідеальних, гармонійних форм, неважливо де, на полотні або в житті, ймовірно стало метою мого життя... полотно і фарби були у мене не завжди, а власне тіло і невгамовне бажання до краси (в моєму розумінні), гармонії були, є і будуть зі мною завжди...", - пише Сергій Глушко.

Сергій Глушко, фото: Instagram

"Та хороший сережок)😎💪", "Пора б і автопортрет намалювати. Що скажете?", "Ви в чудовій формі Сергій🔥 👏 💪", "Форми шикарні... і на полотні і в житті👏👏👏👏👏😍", "Марину Нарінську може спробувати🔥", "Сергій, ось саме такий портрет в античній формі намалюйте 🔥 🔥 🔥 ", - пишуть користувачі в коментарях, поки Сергій постав практично голим, лише невеликим клаптиком тканини (білизною) прикриваючи свою гідність.

Нагадаємо, Тарзан загладив зраду портретом королевою, дружина в захваті: "Він прекрасний"

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, чоловік Корольової Тарзан потрапив у конфуз і зробив спробу виправдатися: "Не загоняйтесь"

Також Знай.ua писав, чоловік Наташі Корольової Тарзан показав свого слона: "Більше, ніж у дружини"