Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

У четвер, 10 червня, стало відомо про злом сторінки 33-річної ведучої. Невідомий "хакнув" соцмережу Нікітюк, опублікувавши пікантні знімки, листування з "Холостяком" Михайлом Заливаком і фото з чоловіком. Також хакер розмітив на аватарку портрет Дмитра Гордона.

На сторінці свого собаки на прізвисько Рафаель Леся різко відреагувала на новину про злом аккаунта і закликала підписників не читати пости хакера.

"Я так розумію, що мене зламали... Подрімала я після зйомки... Зараз мій ЅММщик працює над цим. Будь ласка, не звертайте увагу на те, що зараз поститься на моїй сторінці, діти не читайте матюків. Я приблизно розумію, хто це зробив. І хочу звернутися до тебе: якщо ти думаєш, що після всіх твоїх повідомлень, квітів і моментів безглуздих, я зверну на тебе увагу, то цього не буде. Ми зараз повернемо мій Instagram і все буде нормально. Просто хоча б маму мою заблокуй, щоб вона не читала", - заявила Нікітюк.

Потім знаменитість відновила свою сторінку і розмістила там такий пост:

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк одягла костюм "останній шанс": "Максимально Кайлі Дженнер".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк змусила українців валятися по підлозі від сміху: "Щас лусну". Телеведуча поділилася емоціями від відпустки в Туреччині.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк дозволила розглянути свою Кім зблизька: чоловіки пускають слинки. Телеведуча похвалилася стрункою фігурою в купальнику.