28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов останній випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань після 11 сезону з Михайлом Заливако.

Відкинута Юля "Зайка" частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

"Зайка" Юля, фото: Instagram

Зараз дівчина продовжує викладати різні ніжні фотографії. До цього Юля поставала у весільній сукні, а зараз показала ніжного "партнера" з нової фотосесії. "Зайка" зустрілася з білосніжним кроликом Тотошею, якого притискала до себе і тримала на ручках. Українці залишилися в захваті після опублікованих знімків.

"Як вам наші фото з Тотошею?🐰🐰", - пише Юля "Зайка" в публікації.

"Зайка" Юля, фото: Instagram

"Дві зайчика😍", "Перша думка - Аліса в країні чудес 😍🤗", "Милота😍🔥", "Я дуже хочу на місце Тотоші", "Одного зайця впізнав", "Виглядаєте як рідні😉", "Дуже ніжне😍😍😍", "Кайфф😍", "Вау🔥шикарна😍😍😍", "Образ Аліси в країні чудес😍🐰", "Які милі 🥰", "Дуже красиво❤️", "Принцеса ❤️😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юля "Зайка" показала, як робить приємно своєму волохатому "другу" в ліжку

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", "Зайка" Юлія "повернулася" до Міші Заливако після фіналу "Холостяка": "Проявив турботу і увагу"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" задумалася про побачення після "Холостяка": кличе найактивніших