Ярослав Амосов, скріншот з відео

Перша перемога українця: Ярослав Амосов став чемпіоном ММА

27-річний Ярослав Амосов став першим в історії України чемпіоном MMA. Наш боєць завоював титул у зоряного Дугласа Ліми в рамках Bellator 260. Дуглас Ліма - 3-разовий чемпіон світу в напівсередній вазі, і найдовший володар пояса. Сумарно бразилець володів ним більше чотирьох років.

ПриватБанк, фото: скріншот з відео

ПриватБанк випустив карти на підтримку ЛГБТ-спільноти, клієнти масово тікають

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Показати ще

Нещодавно державний банк "ПриватБанк" з нагоди місяця захисту прав ЛГБТ-спільноти випустив спеціальні банківські картки. Через це українці почали різати свої карти і закривати рахунки в цьому банку. Цікаво, що для багатьох європейських країн акції в "місяць прайду" - стандартна практика.

Газ, скрін, відео YouTube

Влітку дешевше, взимку дорожче: українцям розповіли, як змінюватиметься ціна газу

Ціна на газ для населення цього літа може трохи знизитися, а ближче до зими – знову піднятися. Як зазначається, вже з травня цього року українцям постачають природний газ за новими правилами. Для всіх побутових споживачів встановлено річний тариф, якого повинні дотримуватися всі постачальники.

Павло Розенко, скріншот відео

Наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь пояснила, що робити з аферистами

Телеведуча вирішила в черговий раз нагадати підписникам, як не потрапити на аферистів орендуючи квартиру. За її словами, її дірект завалено запитами про аферу - бронь за квартиру. Олена-Крістіна нагадала, що якщо ви знайшли квартиру для знімання, а її господар "дивним" чином знаходиться в іншому місті і пропонує перевести гроші за бронь або скинути завдаток, то з вами говорить аферист.

Поліція, Фото ілюстративне: Facebook

16-річний підліток бив дівчат ногами і руками, тепер загрожує термін

Стало відомо про те, що в Харкові 16-річний хлопець жорстоко познущався над дівчатками, все це потрапило на відео і завірусилося в мережі. Тепер на підлітка чекає покарання. Олександру Таранику загрожує тепер кримінальна відповідальність, як повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму пості в соціальній мережі Facebook.