Відома українська співачка Аліна Гросу, яка до недавнього часу працювала і жила в Росії, запитала у своїх фанатів, чи бачили вони її дебют в кулінарному телешоу «Мастершеф».

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Вчора була прем'єра зоряного masterchefstb. Зустрічайте команду переможців. Хто дивився?",- запитала вона передплатників, публікуючи знімки з фотосесії після зйомок.

На знімках юна красуня позує поруч з Олею Поляковою.

"Ще не дивилася, але дуже хочу», «дивилася, на Полякову треба залізне терпіння. Як свекруха сварлива " - з розумінням коментує побачене один з передплатників.

Популярні новини зараз

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

"Аліна, ви крутишка! Одна з команди поводилася гідно, стримано. Ну про те, що красуня взагалі мовчу!", "Трохи, в неділю на роботу, треба було раніше лягти", "Загалом сподобалося, було цікаво дивитися, але трохи за Вас було прикро, Полякова ставилася, як до дівчинки на побігеньках», - пишуть віддані фанати Аліни Гросу, коментуючи її старання.

"Фотка прикольна, Аліна ніби голограмна реальність на ній», - додають коментатори.

Нагадавши, Джамала відверто зізналася, що думає про результати Євробачення-2021: "завуальовано обоср*ла".

Як повідомляв портал Знай.uа, травесті-діва Монро зізналася, яку пораду дала Каті Павленко і Go_A перед "Євробаченням": "отримай задоволення".

Також портал Знай.uа писав, що Катя Павленко з Go_A після " Євробачення "вирвалася до фанатів з обнімашками:"радий за ваш успіх, але ціна".