Легендарна співачка, дружина гумориста і шоумена Максима Галкіна свого часу повинна була зіграти головну роль у фільмі "Душа". Однак у підсумку на екрані пощастило засвітитися ще одній легенді естради Софії Ротару.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських телеканалів.

Алла Пугачова, фото: Instagram

72-річний Івар Калниньш розповів про несподівану зустріч, яка сталася з ним багато років тому в Криму. Тоді він приїхав на півострів для зйомок у фільмі "Душа".

Того дня він прямував із Сімферополя до Ялти і вирішив перекусити в непримітному придорожньому кафе. У приміщенні було небагатолюдно. Поруч з ним воркувала мила парочка. Раптово жінка, яку він бачив краєм ока, встала і попрямувала до столика новоприбулого відвідувача.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Софія Ротару, instagram.com/sofiarotaru.official/

"Привіт, а ти до нас на зйомки прилетів? Я розгублено кажу: "Так". І раптом розумію, що переді мною Софія Ротару", — поділився яскравим спогадом Калниньш в одному з інтерв'ю.

Як з'ясувалося, вже відомо в той час співачка завжди відвідувала громадські місця, але при цьому не страждала від настирливих шанувальників завдяки невеликому секрету. На сцену Софія Михайлівна виходила виключно з розпущеним волоссям, а ось у звичайному житті збирала їх у високий пучок. У тому самому кафе вона спокійнісінько обідала з чоловіком, Анатолієм Євдокименком, а інші відвідувачі навіть не підозрювали, що знаходяться поруч із зіркою.

Івар Калниньш розповів і про цікавий факт, пов'язаний з фільмом "Душа". Спочатку головну роль було написано під дружину режисера Олександра Стефановича, але на той час між кінодіячем і Аллою Пугачовою спалахнув неабиякий конфлікт. В результаті особистих розбіжностей Стефанович прийняв рішення замінити Аллу Борисівну українською дівою.

"Не буде Пугачової, буде Ротару", - відрізав тоді режисер.

Раніше повідомляли, Філіпа Кіркорова викрили у використанні фотошопу, не вдалося сховатися.

Як повідомляв Знай.uа, Максим Галкін показав, як почувається після роботи без вихідних.

Знай.uа писав, Галкін провів екскурсію по їх з Пугачовою величезному саду, Ротару не стрималася.