Юля "Зайка" розповіла про інтим з Мішею Заливако на Холостяку

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 200 тисяч осіб.

Зараз красуня вирішила відверто відповісти на питання, яке сильно цікавить її шанувальників.

Так, Бельченко в своїх Stories вирішила поотвечать на різні питання передплатників і одним з них запитав, чи був у неї інтим з Михайлом Заливако на проекті.

Популярні новини зараз

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Українка народила в авто знайомого просто посеред лісу: вже вп'яте

З Рівненської області прийшли вельми цікаві новини. Так, у суботу, 12 червня, Українка народила дитину посеред лісу. Водій, який віз жінку в пологовий будинок, заблукав, тому медикам довелося приймати пологи"на місці".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги.

За словами лікарів, 12 червня о першій годині ночі, в лікарню подзвонив схвильований чоловік і повідомив, що віз знайому в пологовий будинок в селі Зарічне, але заблукав і опинився в селі Храпин.

Швидка допомога, скріншот: YouTube

Софія Ротару "відбила" головну роль у Пугачової, просто дивлячись на режисера: історія, яка змусить повірити у випадковість

Легендарна співачка, дружина гумориста і шоумена Максима Галкіна свого часу повинна була зіграти головну роль у фільмі "Душа". Однак у підсумку на екрані пощастило засвітитися ще одній легенді естради Софії Ротару.

72-річний Івар Калниньш розповів про несподівану зустріч, яка сталася з ним багато років тому в Криму. Тоді він приїхав на півострів для зйомок у фільмі "Душа".

Пугачова і Ротару, скріншот: YouTube

Вибух газу потряс нічне місто - десятки загиблих і сотня постраждалих

Сильний вибух потряс в ніч з суботи на неділю китайське місто Шиянь в провінції Хубей. За попередньою інформацією, причиною вибуху став витік побутового газу. Більш точні обставини трагедії поки що встановлюється спеціальною комісією.

За даними інформагентства, в результаті вибуху загинуло найменше 11 осіб. Ще 144 людини постраждали, отримавши поранення різного ступеня тяжкості.

Ані Лорак показала, якого гіганта купила дочці Мурата: "Нехай буде щасливою"

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.

9 червня 2021 року її маленька дочка Софія, батьком якої виступає колишній чоловік виконавиці Мурат Налчаджіоглу, святкувала День народження (10 років).

А зараз Ані Лорак опублікувала кілька фотографій з продовження святкування. На першому знімку співачка з дочкою стоять біля величезного торта, виконаного в зеленому кольорі.