Святі заступники є у кожного з нас. Однак варто знати, яка ікона оберігатиме вас відповідно до місяця, у якому ви народилися.

  • Як зазначається, тих, хто народився 3 21 березня до 20 квітня, береже ікона «Казанська», а їхніми заступниками є Інокентій та Софроній Іркутські.
  • З 21 квітня по 20 травня найкращим оберегом стане ікона «Споручниця грішних», заступництва варто просити в святих Тамари та Стефана.
  • З 21 травня по 20 червня оберегом буде ікона «Стягнення загиблих», молитися варто до Олексія Восковського та Костянтина.
  • З 21 червня по 22 липня оберігатиме ікона «Всіх скорботних радість», а просити заступництва варто у святого Кирила.
  • З 23 липня по 23 серпня просити допомоги варто в ікони «Покров Пресвятої Богородиці», а охорони та заступництва – у святих Ілля та Миколая.

Молитва, скріншот: YouTube

  • З 23 серпня по 24 вересня оберігатимуть ікони «Страсна» та «Неопалима купина». Молитися та просити захисту варто у святих Павла, Олександра та Івана.
  • З 24 вересня до 23 жовтня – перебуваєте під захистом ікони Почаївської, «Неопалимої купини» та «Воздвиження Хреста Господнього». Заступник - Сергій Радонезький.
  • З 24 жовтня до 22 листопада – під захистом ікон «Скоропослушниця» та «Єрусалимська». Свої крила над вами розпростер янгол-охоронець Павло.
  • З 23 листопада до 21 грудня – моліться до ікон «Знамення» та «Тихвинської». Заступництва просіть у Миколая Угодника та Варвари.

Отримати допомогу та заступництво у будь-якій життєвій ситуації допоможе щира молитва до Діви Марії, Всевишнього та янголів-охоронців.

Нагадаємо, раніше День Іоанна Предтечі 7 червня - час передбачити майбутнє: як молитися і чого ні в якому разі не можна робити

Як повідомляє портал "Знай.ua" Сильні молитви за українських воїнів, які подарують захист-читай з вірою

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Найсильніший сон Діви Марії про Ісуса: зберігайте його і буде вам щастя