Сенсаційна українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

14 червня знаменитості виповнилося 30 років - з цього приводу Олена виставила кадр на тлі знака обмеження швидкості в 30 км/год, намальованого на дорозі однієї з вузьких вуличок.

Так, артистка зізналася, що дійсно щаслива: вона знайшла своє кохання, багато друзів, займається улюбленою справою, багато подорожувала, може говорити про важливі речі на всю Україну.

Зірка зазначила, що їй не вдалося схуднути на 29 кілограм, але виконавиця завжди наполегливо йде до своєї мети. Крім цього, Alyona Alyona побажала шанувальникам вірити в себе і любити себе.

"Мені сьогодні 30.

Популярні новини зараз

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

(всередині все одно 20 😂)

Так багато хочеться написати, шо аж слів бракує. Як казав один крутий музикант: «сльози заважають говорити» 😭😂.

30 — це такий собі зріз. Ніби пів життя за плечима. Багато де жила, маю багато друзів, маю найрізноманітніший досвід роботи, можу говорити про важливі речі на всю Україну та за її межі, кохана та кохаю, маю крутезну команду і цілий вагон планів на наступні 30 років. Щаслива. Це головне 🥰

Шось не встигла ще. Щось взагалі не вдалося (схуднути, наприклад на 29 кг 😁). Але хто стукає - тому відчинять. А я стукаю регулярно 🤓. Тому всім, хто читає цей пост, я щиро бажаю вірити в себе, любити себе і знати, що у вас все вийде, як вийшло і ще вийде в мене.

Люблю людей. Люблю всіх вас. Назавжди ваша, alyona alyona ❤️"

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.